Diyarbakır’ın Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Enver Hakan Zengince, ilçeye bağlı

Güngeçti (Perîşanê ) Köyü, Hasanpınar (Dervîşıyê) köyü, Koyunlu/Başarır (Tırbespı) Mezrası ve Sazlı (Lasê) Köyünde köylüleri ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi. Vatandaşların taziyesine katıldı.

Kaymakam Zengince ve beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Bozyel, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Turan, Ak parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve kurum amirleri ile ilçe merkezinden 20-30 kilometre uzaklıkta bulunan köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy sakinleri tarafından karşılanan Bismil Kaymakamı/Belediye Başkan V. Enver Hakan Zengince ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Burada bir açıklama yapan Kaymakam Zengince, ilçedeki bütün köyleri ziyaret etmeye çalıştığını belirterek, "Vatandaşların taleplerini dinliyorum. Vatandaşın sıkıntılarını gidermek için devletimiz burada bizleri vekil tayin etti. Devletimiz her anlamda vatandaşının yanındadır. Bizler de burada layıkıyla görev yapmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kapımız her zaman vatandaşımıza açıktır" dedi.

Editör: Haber Merkezi