3 büyükşehirin değişik noktalarına ‘cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacak’ yazılı afişler astırarak sapkınlara yasal düzenleme sözü verdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu afişlerde yazan sözlerin bir benzerini 11 Aralık 2021’deki konuşmasında da söylemişti.

SAPKINLARA DESTEK ÇIKTI

İktidara gelmeleri durumunda özgürlükler başlığı altında yapacakları ilk düzenlemeleri sıralayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ‘cinsel yönelim’ ifadeleriyle perdelediği sözleriyle sapkınlara destek çıktı. Sapkınlara yasal düzenleme sözü veren Kılıçdaroğlu,“Adil devlet, yurttaşların hak ve özgürlüklerini kısıtlamayacak. Yasalar ve diğer tüm düzenlemeler herhangi bir vatandaşın kimlik, etnik köken, din, engellilik, cinsel yönelim veya yaş özellikleri nedeniyle dezavantajlı duruma düşürmeyecek şekilde hayata geçirilecek. Adil bir devlet evlatlarını ayırmaz.” dedi.

SAPKINLARI FARHRİ ÜYE YAPMIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde 13 kişilik bir ekipten oluşan bir grup, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sapkınlara verdiği destek dolayı teşekkür ettiler. Grup Kılıçdaroğlu’nu fahri üye yaptıklarını duyurdu.

Editör: Haber Merkezi