Diyarbakır Kızılay Şubesince kentte hamallık ve çekçekçilik mesleğini yapanlar ile akaryakıt istasyonlarında farklı pozisyonlarda çalışan personellere konserve kavurma ve takım elbise takdim ederek yemek ikramında bulunuldu.

Yapılan çalışma hakkında bilgi aktaran Diyarbakır Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Çelebi, "Hamallık ve çekçekçilik mesleğini yıllardır sürdüren vatandaşları Kızılay Diyarbakır Şubesinde bir yemek ikramında bulunarak her birine takım elbise hediye ettik. Onlarla hasbihal edip dertlerini, sorunlarını dinledik, not aldık. Çekçek ve Hamallık mesleğini yapan bu kardeşlerimizle güzel bir vakit geçirdik. Onların teşekkürlerini tüm Kızılay üye ve gönüllülerine, takım elbiseleri gönderen bağışçımıza iletmiş olalım." dedi.

Diyarbakır Kızılay Şube Başkanı Mesut Işık ise merkez Sur, Kayapınar, Yenişehir ve Bağlar şubeleri üye ve gönüllüleriyle ilçelerinde bulunan Akaryakıt istasyonlarını ziyaret ettiklerini belirterek "Bu istasyonlarda pompacı, yıkamacı, temizlikçi ve çaycı olarak çalışan 240 personele Kurban Bayramı'nda kesilip konserve kavurma haline getirilmiş kavurmalardan 3'er adet verildi. 47 akaryakıt istasyonundaki 240 personele kurban etlerini dağıtan Yenişehir, Bağlar, Kayapınar ve Sur şubelerimizin üye ve gönüllülerine, Genç Kızılay ve kadın kollarına çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi