Bölgenin en yüksek dağı olan Karacadağ’da kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdüren Bağlar Belediyesi ekipleri, yolda mahsur kalan vatandaşların da yardımına yetişerek olası kaza ve olumsuzlukların önüne geçiyor.

Eski adıyla Alatosun yeni adıyla Karacadağ Mahallesi’nde kapanan yolları açmaya çalışan ekipler, Alatosun-Kırkkoyun ve Alatosun –Yalankoz mahalleleri arasındaki bölgede kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş açısı kaybolduğu için kara saplanan araçları kar makineleriyle kurtardı. Araçlarda bulunan vatandaşlar da her hangi bir olumsuzluk yaşanmadan kurtarıldı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yoğun kar fırtınası ve tipiye rağmen bölgede çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Ekiplerin fedakarca görev yaptığını anlatan Beyoğlu, "Bölgede gece gündüz demeden çalışan ekiplerimiz mahsur kalan ve ulaşımda güçlük çeken vatandaşlarımızın da yardımına koşuyor. Çok sayıda araç bu şekilde kurtarıldı. Çok şükür vatandaşlarımızın durumu gayet iyi. Aynı kararlılıkla çalışmalarımızı kar yağışının olumsuz etkileri geçene kadar devam ettireceğiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi