Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Şaş, geniş bir kadroya sahip olduklarını ve tüm oyuncuların durumunu görmek istediklerini belirterek, şunları kaydetti:
''Yeni gelen iyi ve kaliteli oyuncularımız var. Bunlardan iyi verim alabilmek için her türlü uğraşı veriyoruz. Bugün de fizik anlamında iyi bir hazırlık maçı oldu. Fiorentina çok ciddi bir takım, iyi kapanan bir takım. Biz de oyun şablonumuzu Fenerbahçe maçından önce son kez görmek istedik. Ujfalusi ile Burak, Fenerbahçe maçında oynayamayacak. Onların yerine Necati ve Dany'e bugün özellikle dikkat ettik. Onlar da başarılı bir maç geçirdi.''

-''Transfer yüzde 90 bitti''-

Hasan Şaş, transferi büyük oranda tamamladıklarını ifade etti.
Transfer için 6 Eylül'e kadar süreleri olduğunu dile getiren Şaş, ''Eğer takım içinde herhangi bir mevkiye ihtiyaç hissedersek tabii bir transfer daha yapabiliriz. Melo ile transferi kapattık gibi. Transfer yüzde 90 bitti. Şu an itibarıyla kafamızda bir oyuncu yok. Teknik analiz yaparız, illaki bir oyuncu lazımsa onu da söyleriz. Ama yüzde 90 kapandı diye düşünüyorum'' diye konuştu.
Hasan Şaş, sol bek mevkisinde Albert Riera, Çağlar Birinci ve Hakan Balta'dan yararlanacaklarını belirterek, Hakan Balta'nın sakatlığıyla ilgili bir soru üzerine, ''Hakan Balta ile konuştuk. Futbol oynamasına engel hiçbir şey olmadığını  söyledi. Biz futbolcumuza inanmak durumundayız, inanıyoruz da zaten. 3 maçta da oynadı. Şu anda hiçbir sıkıntımız yok orayla ilgili'' dedi.


Editör: Haber Merkezi