Merdanoğlu , Diyarbakir Bismil’deki temasları kapsamında ilk olarak Bismil Belediye Başkanı Hacı Kemal Arslan’ın seçim bürosunu ziyaret etti.
 Burada açıklamalarda bulunan Merdanoğlu “Devlet Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart belediye seçimlerinin önemini atfeden   "Tevazu , samimiyet ve gayretle ;ülkemizin ve memleketimizin güven , istikrar ve gönül belediyeciliği için 31 Mart Pazar günü tüm vatandaşlarımız el ele sandıklarının başında olmamızın gerektiğini belirterek "Güçlü Türkiyenin güçlü partisi Ak Parti’nin bu sefer de kazanması için el ele ve hep birlikte var gücümüzle çalışmalıyız. Bismil’imizin hak ettiği hizmetlerine kavuşması için Ak Partiye  EVET Mührünü vurarak Değerli Belediye Başkan Adayı Haci Kemal Arslan Kardeşimiz Belediye başkanı yapmalıyız.
Gönül Belediyeciliği Hizmeti Bismil Halkı görecektir. Hak ettiği hizmeti alacaktır. Ak Parti’nin  Hizmet farkı görülerek takdir edilecektir. dedi
Daha sonra Salat Mahallesi’nde seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Merdanoğlu burada belde halkına seslenerek şöyle dedi. Devlet Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Selamı var, Ülkemiz ve Memleketimizin güven ve istikrarı için 31 Mart Pazar günü #GüçlüTürkiyeninGüçlüPartisi Ak Parti’nin Kazanması için var gücümüzle çalışmalıyız söyledi.
 
Ardından heyeti ile birlikte Güngeçti mahallesine giden Merdanoğlu burada seçim çalışmalarına devam etti.
 
Merdanoğlu ,köylerde vatandaşlarla sohbet edip, onların hem dertlerini dinliyor hem de taleplerini alıyor.
Seçim çalışmaları sırasında 31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından neden büyük bir önem taşıdığını da anlatan Merdanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Her yere bir yatırım yapmış, hizmet için bir eser kazandırmışız. Gittiğimiz her yerde vatandaş bize teşekkür edip, yeni yatırımlar istiyor.
Yaptıklarımız ortada olduğu için yapacağımız yeni yatırımları, projeleri anlatıyoruz. Bismilimizi modern bir şehre dönüştürecek büyük ve önemli projelerimiz var ,Bismil Belediyesi Ak Parti kazanırsa bu dönemde daha çok hizmet, daha büyük yatırımlar gelecek. Bizim yaptıklarımız ortada. Bizler Ülkemize Memlekettimize ve Bismil’imize Sevdalıyız.Muhalefetin seçim vaatleri ise sadece reklamdan ibaret.”dedi. Allah’ın izniyle Ak Parti 31 Mart yerel seçimleri de partimiz büyük bir zaferle çıkacaktır dedi".

68.jpg69-001.jpg70-002.jpg

Editör: Haber Merkezi