BİSMİL HABER GAZETESİ

 Kurtuluş Mahallesi Belediye Arkası Veka Apt. Kat 1: No:1 Bismil/Diyarbakır

Tel: 0412 415 3972 -0535 411 1092 – 0532 205 6493

 ÇOK UYGUN FİYAT VE BOL ÇEŞİT DÜĞÜN DAVETİYESİ    

DÜĞÜN DAVETİYESİ

 Çok uygun fiyat, Bol çeşit davetiyelerimiz mevcuttur. Matbaamızda Düğün davetiyesi basılan Damat ve gelininin Düğün daveti ilgili videolarını, web sitemizde de ücretsiz yayınlamaktadır. 

 TBZ DAVETİYE KATALOĞO İÇİN TIKLAYIN

 Davetiyede seçtiğiniz ürün kodu ile Matbaamıza başvurun verilen fiyatın altında davetiyeniz hemen hazırdır.

  

  KAŞELER

Otomatik Kaşeler

Tarih Damgaları

Numaratörler

Tarih ve Sayı Numaratörleri

Saplar      

 Telefonla Kaşe siparişi verin. Kapınıza teslim edelim. 0412 415 3972

Kurtuluş Mahallesi Belediye Arkası Altuğ Pasajı Kat 1: No:1 Bismil/Diyarbakır Bismil Haber – Çelebi Matbaacılık Ltd. Şti

   SERİ İLAN VE FİRMA REHBERİNDE

KAMPANYA

1-SERİ İLAN

Bismil Haber gazetesi ve Web sitemizde Seri ilanlarını verin.

Kazanın.

 SERİ İLANLAR, Eleman, Emlak, Otomobil, Vasıta, Satılık, Kiralık ve Çeşitli Seri İlanlar Bismil Haber Gazetesi  www.bismilhaber.com da takip edilir.

 

Bismil Haber – MY PROFESYONEL Matbaacılık Ltd. Şti gelin 3 hafta boyunca Hem gazetede ilan edilecek ve hemde www.bismilhaber.com da ilan edilecek ilanınızın toplam ücreti sedece 20 TL ilan ediyoruz. Evinimi satacaksınız. Veya size 2. el bir malzeme ihtiyacınız var. Hemen Bismil Haber gazetesine ilan edin. Kazanın.

  

2- FİRMA REHBERİ

 Firmanınız bilgilerini sanal ortamda yer almak istiyorsanız. Süresiz olarak Firmanızı Adres tel, yaptığı işle ilgili bilgilerini web sitemizde, www.bismilhaber.com da yayınlanalım. İşyerinizin fotoğrafı ücretsiz biz çekelim sanal ortama taşınalım. Firma rehberi Foto çekim vb tüm hizmetler süresiz yayınlamak üzere sadece 10 TL karşılığında yayınlanıyoruz.

 

Editör: Haber Merkezi