screenshot-2.jpg

Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde okulda iken intihar ettiği iddia edilen 11. sınıf öğrencisi R.D hayatını kaybetti. Savcılık ve polis olayı her yönüyle aydınlatmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. R.D'nin kesin ölüm nedeni otopsi soruşturmasının ardından belli olacak.

diyarbakirda-lise-ogrencisi-okula-silahla-girdi-3.jpg

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan Fatih Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi R.D'nin intihar ettiği iddia edildi. Olay bu sabah Diyarbakır'a bağlı Bismil İlçesinde yaşandı. İddia edilene göre Bismil Fatih Anadolu Lisesi'nde 11. sınıf öğrencisi olan R.D sınıfta ders esnasında dışarıya çıkmak için öğretmeninden izin aldı R.D dışarı çıktıktan sonra bir iki el silah sesi duyuldu. Silah seslerini duyan R.D'nin sınıf arkadaşları ve öğretmenler koridora çıktı. Koridorda R.D'yi yerde iken kanlar içerisinde bulan öğretmenler ve okul idarecileri hemen ambulansı ve polisi aradı. Olay yerine gelen ambulans ile önce Bismil Devlet Hastanesi'ne ardında da Diyarbakır'da bir hastaneye kaldırılan R.D yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

diyarbakir-da-lise-ogrenci-okulda-intihar-etti-1640381976.jpg

Acı haber aileyi yasa boğdu

Haberi alır almaz önce okula ardında da hastaneye akın eden R.D'nin yakınları sinir krizleri geçirdi. Bismil Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili geniş soruşturma başlattı. İntihar ettiği düşünülen R.D'nin kesin ölüm nedeni ve ne şekilde öldüğü soruşturma neticesinde belli olacak.

Editör: Haber Merkezi