Kırsal ve ilçe merkezi ayrımı yapmadan çalışmalarını aralıksız sürdüren Bismil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok bölgesinde alt yapısı tamamlanmış yollara kilitli parke döşeme çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyor. 

Başkan Vekili Türkmen “Bismil Daha Modern Hale Gelecek”
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen, “ Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme ve bozuk olan yollarda asfalt yama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile Bismil daha modern bir hale kavuşacak. Amacımız Bismil genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir" dedi.

“Mahalle Muhtarından Başkan Türkmen’e Teşekkür"
Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen’e teşekkür eden Mahalle Muhtarı Resul Aydın ,” Bu okullarımızın etrafında yaklaşık olarak 5 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme işi Bismil Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Başta Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Hamza Türkmen  beye ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı Ulutürk  mahallesi adına teşekkür ederim” diye konuştu.

05-098.jpg

Editör: Haber Merkezi