Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı birimlerinin taşınır mal iş ve işlemlerinin saydam ve erişilebilir şekilde tutulmasını sağlamak, taşınır mal yönetiminde etkili, ekonomik ve verimliliği arttıracak yönetim anlayışını benimseyerek kamu kaynağı kullanımında tasarrufu ve hesap verebilirliği sağlamak amacıyla e-taşınır yazılım programının geliştirildiği bildirildi.

Geliştirilen programın sorunsuz yürütülebilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okul ve kurumların bu konuda bilgilendirilmesi amacıyla seminer düzenlendiği belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve il konsolide görevlisi M. Salih Kortak, İl Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilileri Cemal Ay, Kadri Aydın ve Serdar Kızılay tarafından verilen seminerlere, ilçe konsolide görevlileri ile taşınır kayıt kontrol yetkilileri katılmaktadır. Bismil, Silvan, Ergani, Lice, Dicle, Bağlar, Kayapınar, Sur, Yenişehir ve Çermik ilçelerinde düzenlenen seminerler 7 Aralık'a kadar sürecek."

Editör: Haber Merkezi