Adlon Residence ile Bodrum KeyfiAntalya'daki otel odasında ölü bulunan arabesk fantezi müzik sanatçısı Azer Bülbül'ün (Sübutay Kesgin) ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ileri sürüldü.

Öğle yemeği için otelden ayrılan Bülbül, saat 15.00 sıralarında bir kadınla 4'üncü kattaki 408 numaralı odaya çıktı. Akşam saatlerinde ise yanında bulunan genç kadın otel lobisini arayarak sanatçının fenalaştığını söyledi. Odaya koşan görevliler, Azer Bülbül (43) için ambulans çağırdı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri, sanatçı Bülbül'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Azer Bülbül'ün fenalaştığında yatağında çıplak olduğu iddia edildi. Polis, Azer Bülbül'ün odasına çıkan ve lobiyi arayan ismi açıklanmayan kadını ifadesine başvurmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürdü.

CENAZESİ KALDIRILDI

Şarampol Caddesi'ndeki 3 Yıldızlı Mostar Otel'in 4'üncü katındaki odasında ölü bulunan Azer Bülbül'ün cesedi, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otelden çıkartılarak cenaze aracına konuldu. Cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Bülbül'ün, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği bildirildi.

SEVENLERİ OTELE KOŞTU

Diğer yandan sanatçının ölüm haberini alan sevenleri otele akın etti. Geçen yıllarda Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan olaylara karıştığı gazeteciler tarafından görüntülenen Ömer Ulusoy'un da otele gelenler arasında olduğu görüldü. Otel önünde bekleyen hayranları, savcılık ve polis incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Bülbül'ün tabutunu taşınmasına da yardım etti.
 

SON RÖPORTAJI OLDU

Sanatçı Azer Bülbül, önceki gece programından önce yerel bir gazeteciyle yaptığı söyleşide, 'Antalya'yı tercih etmemin nedeni değerli dostlarım, aile büyüklerim olduğu için ve Antalya'yı çok beğendiğim için buradayım' demişti. Şimdiye kadar 21 kaset çıkaran Azer Bülbül 'Duygularım' isimli son kasetinin müjdesini vermişti.

 

Editör: Haber Merkezi