Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Köseli mahallesinde hafif sağanak yağışla birlikte tarlaya yıldırım düşmesi sonucu ölen Abdulselam Dağ(13) sakallı mezarlığında toprağa verildi.

ÇOCUĞUN BABASI VE 2 AMCASI 20 AYDIR CEZAEVİNDE

Mekanın cennet olsun çocuk, 13 yaşinda okula gitmesi gerekirken, Babası Ramazan Dağ ve amcaları Şehmus Dağ ve Mehmet Dağ 20 aydir Diyarbakır cezaevinde yatmaktadır.

Diyarbakır Karacadağ köylerinde ikamet eden ve Evin geçimi olmadığından dolayı 13 yaşında Abdulselam Dağ okulu bırakıp Diyarbakır’ın Bismil ilçesine mevsimlik işçi olarak pamuk çapasına gitti. Tarlada, Hafif yağmurdan sonra Yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Hapiste bulunan babası Ramazan Dağ 2 saatlik izinle oğlunun defin için mezarlığa getirildi.

Feryat eden babası, oğluma babalık yapamadım, evin geçimi için okulu bırakıp çalışmaya gitti, demesi ve ayakta durmaması mezarlıkta bulunanları özdü.

Ailenin iddiası;

Yıldırım düşmesi sonucu ölen çocuğun Babası Ramazan Dağ ve amcaları Şehmus Dağ ve Mehmet Dağ 20 aydir Diyarbakır cezaevinde; 20 ay geçmesine rağmen dosyanın halen açilmamasi adaletin geldiği durum nekadarda adaletsiz olduğunu ortaya koymaktadır. denildi.

Editör: Haber Merkezi