Emre Uslu'nun Ankara'da gerçekleşen patlamaya ilişkin çok ilginç bir bilgiye sahip olduğunu ancak bu bilgiyi yazamayacağını açıklamasının üzerinden çok geçmeden Medyafaresi Ankara Temsilcisi Önder Aytaç, eski partrneri Uslu'nun özenle saklamak istediği bilgileri açıkladı:

Güvenlik uzmanı ve Taraf yazarı Emre Uslu'nun Ankara'da gerçekleşen patlamaya ilişkin çok ilginç bir bilgiye sahip olduğunu ancak bu bilgiyi yazamayacağını açıklamasının üzerinden çok geçmeden Medyafaresi Ankara Temsilcisi Önder Aytaç, eski partrneri Uslu'nun özenle saklamak istediği bilgileri açıkladı:

 "O bomba çok ünlü bir polisin evinin kapısında patladı. eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in. Üstelik Akyürek'in kızı da bu korkunç saldırıda yaralandı"

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

SALDIRI AKYÜREK'İ HEDEF ALDI!

Aytaç, ele alınan konunun net ve anlaşılır olması için maddeler halinde yazılması gerektiğini belirterek analizinde çarpıcı yorumlarını sıraladı.

İşte medyafaresi.com'da yayımlanan o çarpıcı analiz:

- Yapılan Ankara'daki saldırı sıradan ve basit bir saldırı değil. Hrant Dink ile ilgili mahkemenin verdiği karar ve davayı birleştirmesi ile ilgili kodlamayı da bu bağlamda okumakta yarar var.

- Saldırının yapıldığı yerde hedef Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı (İDB) Ramazan Akyürek.

Ramazan Akyürek polis. Ramazan Akyürek Başbakan'a canı gönülden bağlı. Ramazan Akyürek Türkiye'deki başarılı operasyonlara dönük istihbarati bilginin yüzde 87'sini toplayan İDB'nın en tepesindeki yöneticiliğini yıllarca yaptı.

- Akyürek, Beşir Atalay'ın görevden aldığı, yapılan bu haksız idari işleme karşı idare mahkemesine açtığı davayı kazanmasına rağmen, Başbakan Erdoğan'a olan saygı, sevgi ve bağlılığından dolayı, İDB'na geri dönmedi ve dilekçe vererek bu hakkından feragat etti.

AKYÜREK AK PARTİ İÇİNDEN ETKİSİZLEŞTİRİLİYOR

- Ramazan Akyürek'i İDB görevinden alanlarla, İstanbul da istihbarattan sorumlu emniyet müdür yardımcısı Ali Fuat Yılmazer'in görevine -her ne gerekçe ile olursa olsun alınmasını gerçekleştirenler-, Ramazan Akyürek merkezli dünkü saldırıyı görünce, eminim eğer vicdanları varsa bir sızlama hissetmişlerdir. Eski emniyetçilerin de, Aydınlık grubunun da, Oda TV'nin de, PKK'nin de, derin devlet uzantılarının da saldırı merkezine oturttukları bir isim olan Akyürek'e acaba AKP içindeki bir kısım kimseler de ayni şekil de acaba onu etkisizleştirerek, aynı davaya mı hizmet ediyorlar?

İŞTE SALDIRIN FAİLİ

MİT-PKK görüşmesini her kim sızdırmışsa, Ramazan Akyürek’e saldırıyı düzenleyenlerde onlar.

PKK - ERGENEKON AYNI YAPININ ÜRÜNLERİ

- MİT'in içinde re-organizasyona gidilmesini istemeyenler (Milli PKK), Oslo görüşmesinin terörist tarafları (Derin PKK) ve beyaz Türk (yerli İsrailliler) denilen yapılar, ortaklaşa Türkiye'yi karıştırmak için adım atıyorlar. Bunların ortak düşmanları ise Hakan Fidan ve Recep Tayyip Erdoğan Hükümeti. Ne pahasına olursa olsun, bu iktidarın yıpratılması ve görev yapamaz duruma getirilmesi arzulanıyor.

- Gariban miliyetçi-Müslüman Türkün çocuğunu Mehmetçik olarak şehit edenler de, gariban Müslüman Kürt'ün çocuğunu da kandırıp dağa çıkaran ve orada öldürtenler, aynı bedenin farklı elleri. Kürtlerin içindeki PKK de, Türklerin içinde ki Ergenekon da aynı yolda yürüyen ve statükonun devamı olan yapılar. Bunlar terörün devam etmesini ve vesayetin sürekliliğini istiyorlar

Kaynak : http://www.internethaber.com/patlamanin-hedefinde-o-istihbaratci-vardi--372940h.htm#ixzz1Ya6P4iyC

Editör: Haber Merkezi