DİYARBAKIR-Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 2 kız çocuğu yüzünden aileler birbirine girdi. Çıkan kavgada 60'tan fazla kurşun sıkıldığı ve en az 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İKİ AİLE TARTIŞTI

Bağcılar Mahallesi'nde Karanfil 7 Caddesi üzerinde bulunan Ataşlar Azra Sitesi'nde oturan iki aile, aynı sınıftaki kız çocuklarının sınıfta kalma tartışmasından dolayı birbirine girdi. Çıkan kavgada 3 kişinin yaralandı. Yaralılardan Faysal Önayak, Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralıların da Osman Sönmez ve Orhan Oduncu olduğu kaydedildi.

SINIFTA KALMASI

Aynı sınıfta okudukları öğrenilen 2 kız çocuğundan birisinin sınıfta kalmasından ve diğer arkadaşını suçlamasından dolayı aralarında kavga çıktığı ifade edildi. Sınıfta kalan kız çocuğunun arkadaşını suçladığı ve arkadaşlarıyla saldırdığı iddia edildi. Çocuklar arasında büyüyen kavga bir süre sonra ailelerin de devreye girmesiyle büyüdü.

ADETA SAVAŞ ALANI

Sabah saatlerinde başlayan kavgada 60'tan fazla kurşun sıkıldığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis, geniş güvenlik önlemleri aldı. Kavgada rastgele sıkılan kurşunlardan bina ve çevredeki araçlar da nasibini aldı. Olay yerine yakın bir inşaatta çalışan inşaat işçileri de olaya şahit oldu. Olayın meydana geldiği sitede vatandaşlar tedirgin olduklarını söyledi.  

Editör: Haber Merkezi