Amatör liglerin başlamasına az bir süre kala yönetimi olmayan kulübün taraftarları takıma sahip çıkmayan belediye yönetimi ve ilçedeki diğer yetkililere tepkili.
 
TARAFTARLAR YETKİLİLERE TEPKİLİ
Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi ‘nde yer alan Bismil Belediyespor’un kaderine terk edilmesi nüfusu birçok ilden fazla olan ilçede taraftarları ve sporseverleri üzüyor.   Ekim’de başlayacak yeni sezon öncesinde diğer takımlar çalışmalarını sürdürürken, geçmişinde 3.Lig ve BAL deneyimi olan Bismilspor’da henüz hiçbir şey belli değil.  Taraftarlar, bu yüzden takıma sahip çıkmamakla eleştirdikleri belediyeye ve ilçedeki diğer yetkililere tepkili.

Taraftarların Miktat Ekinci (Mourinho)  Ricası

Bismil belediyespor’un kötü gidişatı, taraftarı da doğal olarak bir hayli rahatsız etmiş durumda. Görüşlerini sosyal medyada paylaşan futbolseverlerin azımsanmayacak bir kısmının ise ortak ricası var. Geçmiş Sezonlarda belediyespor’un başında sürpriz bir şekilde yönetim tarafından görevine son verilen Miktat Ekinci’nin Bismil belediyespor’da tekrar büyük işler başarabileceği görüşünü dile getiren taraftarlar, bu hamleyle belediyespor hak ettiği başarıyı tekrar kazanacağına inanıyor.

02-009.jpg

Editör: Haber Merkezi