Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Ramazan Tugay, Diyarbakırspor'un içinde bulunduğu durumdan dolayı içlerinin kan ağladığını belirterek, "Zaten içimizde

zengin birisi olsaydı kimsenin kulübü almasına müsaade etmezdik. Elbet bir gün bu sorumsuzlar hesap verecekler. Bu durum böyle devam etmez, edemez. Taraftarlarımız adeta diken üstünde. Diyarbakırspor bu duruma layık değildir. Kulübümüzü bu duruma getirenler kentte elini kolunu sallayarak geziyor. Her zaman dediğimiz gibi yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi.

MAÇA ANTRENÖRSÜZ ÇIKACAKLAR

Öte yandan tarihinde ilk kez bir maça antrenörsüz hazırlanan Diyarbakırspor, Altınordu ile Pazar günü Diyarbakır'da yapacağı maçın hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek. İlk kez bir maça antrenör olmadan çıkacak olan yeşil- kırmızılı takımda pazar günü kendisini yedek bırakacak olan kaptan Ali Yıldırım'ın yedek kulübesinden takımı yöneteceği belirtildi. TFF talimatlarına göre bir takım 3 maça antrenörsüz çıkabiliyor. Diyarbakırspor antrenörsüz sahaya çıkacağı için kural gereği para cezası alacak. Kulüpte imza yetkisi olan kimse olmadığı için antrenör sözleşmesi yapılamıyor. Uzun süredir kayyum atamasının yapılmadığı ve kimsenin de bunun için başvuruda bulunmadığı Diyarbakırspor'da eski yönetici Süleyman Gökalp'in, kayyuma atanması için savcılığa başvuruda bulunulduğu belirtildi. Kararın gelecek haftanın başında verilmesi bekleniyor.

İHA

 İHAİİ

Editör: Haber Merkezi