
"TEFECİLERE" TUTUKLAMA
BATMAN-Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütlü olarak tefecilik yaptıkları iddiasıyla H.Ü., Ş.Ü., Ş.E., M.E.V., R.Ü., M.Ş.Ü., S.Z., V.C. ve M.A.C. isimli şahısları gözaltına aldı.
TEFECİ OPERASYONU
Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramada, çok sayıda tapu senedi, borç senedi ile çeşitli bankalara ait çek, 3 adet silah ve mühimmatı, 78 adet gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen cep telefonu ve aparatları, bin 90 paket gümrük kaçağı sigara, çok sayıda çeşitli miktarların yazılı olduğu dokümanlar ele geçirildi.
ÖRGÜTLÜ SUÇ İŞLEME
Yakalanan 9 kişi hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt kapsamında tefecilik yapmak" suçlarından adli mercilere sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan M.E.V., V.C., M.A.C. isimli şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken , H.Ü., Ş.Ü., Ş.E., R.Ü., M.Ş.Ü., ve S.Z. tutuklanarak Batman kapalı cezaevine gönderildi.Diyarbakırsöz


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.