Türk Telekom, bebek kamerası kampanyası ile yeni ebeveyn olmuş müşterilerine avantajlı koşullarla güven ve huzur vaat ediyor. Anne ve babalar Android ve iOS işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarından bebeklerini 7 gün 24 saat yüksek kaliteli görüntü ve karşılıklı ses özelliği ile takibini sağlayacak kameraya cazip imkânlarla sahip olacak.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni kampanyasıyla, bebek sahibi müşterilerini ayda 4 TL veya 19 TL’lik ek ödemeyle, bebek kamerası sahibi yapıyor.

Ev Avantaj Dört Dörtlük tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri, 24 ay taahhüt vererek ve paketlerine ek olarak ayda sadece 4 TL’lik ödeme yaparak bebek kamerası alabilecek.

Tarifesinden bağımsız olarak tüm Türk Telekom müşterileri ise, yine 24 ay taahhüt vererek, ayda 19 TL’lik ek ödemelerle bebek kamerasına sahip olabilecek.

Üstün teknolojik özellikleriyle huzur ve güven vaat ediyor

Türk Telekom müşterilerinin kampanya dâhilinde avantajlı koşullarla sahip olabileceği bebek kamerası, gelişmiş pek çok özelliğiyle dikkat çekiyor. 5 metreye kadar gece görüşü sağlayan kamera, çift yönlü ses alışverişi, 720p HD çözünürlük, micro SD ile 32GB'a kadar artırılabilir hafıza, dijital zoom, hareket algılayıcı, görüntü ve 15 saniyeye kadar video yakalama, e-posta ile gönderimi gibi üstün özelliklere sahip. Kamera bu özellikleriyle Android ve iOS işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlardan 7 gün 24 saat kalite görüntü ve ses takibi sağlıyor.

Yıl sonuna kadar sürecek kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom ofis ve bayilerinden başvuru yapmak yeterli olacak.  

Yukarıda belirtilen fiyatlara KDV dahildir. 

Detaylı Bilgi ve İletişim için:

Gürkan Kağan Öztürk                                                                   Aslı Eskibatman

                                                                                       

Tel: 0533 135 08 46                                                                         Tel: 0 530 957 47 43

[email protected]                                                       [email protected]

 

Editör: Haber Merkezi