23-27 Haziran arası İstanbul Büyük Ada Splentid Otelde düzenlenen 34. Pınar Uluslar Arası  Resim Yarışması  katılan  49.255 öğrenci arasında  Fatih orta okulu Öğrencisi  Ayşe Avşar Dünya 1.si  Nur Özdemir ise dünya 4.sü  oldu. 

Dünya 1.si ve 4. sü olan öğrencilere Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın AK tebrik ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. AK; yapılan Kültürel, Sosyal ve Sportif faaliyetlerin öğrencilerimizin aldığı başarılar ile sonuçlandırılmıştır. Öğrencilerimizin ders başarılarının yanında öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkaran bu tür faaliyetlerin sürekli destekleyeceğini çünkü bu tür faaliyetlerin öğrencilerin hem mutlu hem de başarılı olmalarını sağlıyor. dedi.
Ayrıca bir hafta önce Dicle Üniversitesinin düzenlemiş olduğu ‘’Çözüm Süreci’’ temalı resim yarışmasında Diyarbakır’da ilk 3 derece yine Bismil İlçemizden çıkmıştır. Sosyal aktivitelerle öğrencilerin desteklendiğinde bunun öğrencilerin başarısını da artırdığı ortaya çıkmaktadır.İlçemizde Bilim,Sanat, Kültür ve Spor çalışmalarına destek veren İlçe Kaymakamı Vehbi BAKIR başta olmak üzere, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ramazan ÖZDEMİR’e, dereceye giren öğrencilerimiz ve ailelerine teşekkür ederiz dedi.

1-010.jpg2-009.jpg

Editör: Haber Merkezi