Mağdur, muhtaç ve İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan Diyarbakır Umut Kervanı, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber birçok alanda çalışmalarına hız verdi.

Çocuk giyindirme programı kapsamında Diyarbakır şehir merkezinde bulunan bir AVM'ye getirilen çocuklar, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğendi.

Diyarbakır Umut Kervanı yetkilileri tarafından organize edilen programda yüzlerce çocuk gönüllerince kıyafet ve ayakkabı aldı.

Düzenledikleri projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdürrahim Karadeniz, "Diyarbakır Umut Kervanı olarak Ramazan ayının yaklaşmasıyla ilk etapta 2 bin aileye gıda yardımında bulunduk. Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla çocuk giyindirmeyi yapalım dedik. Bugün 300 muhtaç çocuğun giyindirmesini yapacağız. Bağışçıların yardımları geldikçe bu sayı daha da artacaktır. Çünkü bizde kayıtlı olan çocukların sayısı çoktur, gelen yardımlara göre adım atıyoruz. Hayırseverlerin bu bayramda çocukları sevindirdiği gibi Allah da onları öbür dünyada sevindirsin. Bağışta bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Editör: Haber Merkezi