İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmaları yürüten Umut Kervanı, zorlu kış günlerinde de mağdur ailelerin umudu olmaya devam ediyor.

Diyarbakır'da neredeyse son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı bu günlerde ısınma sorunu yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Umut Kervanı, yaşanan sıkıntıları dile getirerek hayırseverlere seslendi.

Ziyaret edilen evde ailenin mağduriyetini aktaran Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, "Umut Kervanı, kışları bahara çevirmek adına bir mağdur ailemizin evinde bulunmaktayız. Ailemizin evi hakikaten çok soğuk. Çetin kış gününde hava sıcaklığının eksilerin altına düştüğü zamanlarda Umut Kervanı bu ailelerin evlerini ısıtma amacıyla çıkmış olduğu bu yolda elinden geldiği kadar çaba sarf edecektir." dedi.

Elelçi, "Bu kara kış günüde şu minik çocukların ısınmaları için yakacak ihtiyacı duyulmaktadır. Bu sebeple hayırseverlerden isteğimiz kışı bahara çevirerek çocuklara sıcak bir yer hazırlanmasıdır. Bizler Umut Kervanı olarak inşallah yakacak ulaştıracağız. Bu da inşallah hayırsever bağışçılarımızı desteği olacaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Editör: Haber Merkezi