Diyabakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Ak Parti MKYK Üyesi Alaatin Parlak ve Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın Bismil’de tamamlanan 30 kilometrelik yolun açılışını yapmak üzere Bismil İlçesi’ne geldi.

Karaloğlu Bismil turuna ilk olarak Millet Bahçesi’ne dönüştürülme çalışmaları devam eden Kardeşlik Parkı’ndan başladı. Vali Karaoğlu’nu Bismil Kaymakamı Enver Hakan Zengince ve Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur kalabalık bir heyetle beraber karşıladılar.

Bismil siyasi parti başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Bismilli basın mensupları ve çok sayıda kurum amirleri de Millet Bahçesi'nde hazır bulundu.

Karaloğlu açılışa katılacak

Diyabakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Ak Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak ve Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın Bismil’de tamamlanan 30 kilometrelik yolun açılışını yapacak. Karaloğlu ardından Beli Köyü’ne gidecek.

Vali Karaoğlu Bismil İlçesi’nde yapımı devam eden; Gençlik Merkezi, Yatılı Kız Kuran Kursu, Millet Bahçesi ve Bilgi Evi’nde incelemelerde bulunarak Kaymakam Enver Hakan Zengince ile değerlendirmeler yapacak.

Ayrıntılar gelecek...

Editör: Haber Merkezi