Kur'an Nesli Platformuna üye Düşünce Kültür ve Dayanışma Derneği (Düşünce-Der) 'Kur'an İlimleri ve Meal Yarışması' düzenleyecek. Yarışmada ilk 20'ye girenler umre ziyareti ile ödüllendirilecek.

Düşünce-Der'den yapılan duyuruda, sınava 15 yaş üstü bay- bayan herkesin katılabileceği belirtilirken 20 Kasım Pazar günü 09.30 - 12.00 saatleri arasında yapılacak sınav için son başvuru tarihinin 10 Kasım olduğu duyuruldu.

Sınav sonuçları ve cevap anahtarının www.kurannesliplatformu.com'da yayınlanacağının belirtildiği açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Sınavın ödülleri: Sınavda dereceye girenlerden ilk yirmi kişi umreye götürülür.

Umre giderleri sponsorlar veya platforma üye derneklerin üye ve gönüllüleri tarafından karşılanır. Umre için yol ücreti, barınma ve iaşe dışındaki masraflar(pasaport işlemleri, kalkış noktasına kadarki yol masrafları vs.) şahsa aittir.
Dereceye giren ilk yirmi yarışmacıdan bayan olanlar umreye gitmek için mutlaka mahremi olan bir erkeği yanlarına almak zorundadırlar. (Kendileri ile gelecek mahreminin masrafları kendi şahsına aittir.) Ya da haklarından feragat edeceklerdir."

(Halil Akbalık )

Editör: Haber Merkezi