Merkez Bağlar Belediyesi, yeni yaşam alanları ve yapıların hızla yükseldiği kırsal bölgelere yönelik alt yapı hizmetlerini sürdürürken bazı bölgelere yeni yollar kazandırılarak ulaşım koşulları iyileştiriliyor.

Yeşil Dallı Mahallesi’ne bağlı Köşk ve Buçuktepe Mahallesi’ne bağlı Aşağı Kırlangıç mezralarında yeni inşa edilen ev ve yapıların yer aldığı bölgelerin ulaşım sorunu çözülerek inşası tamamlanan yollar ulaşıma açıldı.

Buçuktepe ve Yeşil Dallı mahallelerinin muhtarları talep edilen hizmetlerin kısa zamanda yerine getirildiğine dikkat çekerek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve çalışmayı gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Yeşil Dallı Mahalle Muhtarı Mehmet Salih Karadaş, belediyenin sorunların çözümüne duyarlılık gösterdiğini belirterek "Belediye başkanımızdan memnunuz. Kendisine rahatlıkla ulaşarak sorunlarımızı anlatabiliyoruz. Kendisi de gerekli özeni gösteriyor. Yol ekiplerinin çalışmalarından da gayet memnunuz. Yapılmasını talep ettiğimiz diğer hizmetlerin de kısa zamanda yerine getirileceğine inanıyoruz." dedi.

Buçuktepe Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kurtboğan ise bugüne kadar mahalle merkezi ve mezralardaki birçok hizmetin yerine getirildiğini ifade ederek bu durumdan duydukları memnuniyetin altını çizdi.

Kurtboğan, "Belediye Başkanımıza her zaman ulaşarak vatandaşlarımızın taleplerini iletiyoruz. Büyük bir gayret ortaya koyduğuna şahidim. Allah kendisinden ve bu hizmetleri yapan Fen İşleri Müdürlüğü yol ekiplerinden razı olsun. Birçok hizmet yerine getirildi." ifadelerine yer verdi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan kış mevsimi öncesinde birçok bölgede yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. (

Editör: Haber Merkezi