Kış mevsiminin gelmesiyle beraber yetim çocukları unutmayan Yetimler Vakfı, yurtiçi ve yurtdışında başlatmış olduğu “Bir Bot-Bir Mont” kampanyası kapsamında Bismil'de onlarca yetime bot, mont, atkı ve bere hediye etti.

Yurtiçi ve yurtdışında yetim ailelere yönelik yardım faaliyetleri yürüten Yetimler Vakfı, "Yetim çocuklar üşümesin" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında yetim çocukların giyim ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Yetimler Vakfı Çınar ve Silvan ilçelerinden sonra bu kez de Bismil'de yetimlerin yüzünü güldürdü. Vakfın Bismil Temsilciliği bugün Bismil'de onlarca yetim çocuğa ve ailelerine kışlık giyecek yardımında bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfın Bismil Temsilcisi Adil Solmaz, yetim çocukların bizlere Allah'ın emanetleri olduğunu ve bu nedenle yetimlerin ihtiyacını karşılamanın önemli olduğunu hatırlatarak hayırseverlere kampanyaya katkıda bulunma çağrısında bulundu.

Hayırseverler ve yetimler arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Solmaz, Bismil'de bugün onlarca yetimi giydirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. Solmaz; "Allah'a hamdolsun, bu yardımların yapılmasına vesile olan ve dağıtılması konusunda bizlere yardımcı olan üye ve gönüllülerimizden Rabbim razı olsun. Bizlere Allah'ın emaneti olan yetim ailelere ve yetim çocuklara imkanlarımız el verdiğince yardımcı olmaya devam edeceğiz inşallah, bu konuda Bismilli hemşerilerimizin desteklerini, katkılarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi