İhtiyaç sahibi yetim ve öksüz ailelere yönelik yurtiçi ve yurt dışında yardım faaliyetler yürüten Yetimler Vakfı, soğuk kış aylarında yetim ve öksüz çocukları unutmadı.

'Yetimler Üşümesin' sloganıyla her yıl olduğu gibi bu sene de yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara yönelik giyim yardımını sürdürmeye devam eden Yetimler Vakfı, en kısa zamanda hayırseverlerin sunmuş oldukları destekler ile bir araya getirilen bot ve montları ailelere dağıtıma başlayacak.

Yetimler Vakfı Diyarbakır Temsilcisi Mustafa Ergin, bu vesileyle Türkiye geneli binlerce yetimin soğuk kışlarını ısıtmaya ve yüzlerini güldürmeye çalışacaklarını söyledi. Bu ve bundan sonra da devam ettirecekleri yardım çalışmalarına katkı sunmak isteyen hayırseverlerin, bizzat yetimler vakfına uğrayabilecekleri veya vakfın web sayfasında belirtilen hesap numaraları üzerinden desteklerini ulaştırabileceklerini belirtti.

Ergin, "Çalışmamıza destek veren, yardımlarını esirgemeyen kıymetli hayırseverlerimize yetimler vakfı olarak tüm yetim ailelerimiz adına teşekkür ederiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi