Bayram öncesi çocuk giyindirme programı kapsamında Diyarbakır'da bir AVM'ye getirilen yetim çocuklar, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğendi.

Yetimler Vakfı yetkilileri tarafından organize edilen programda yüzlerce mağazaya gelen çocuklar; ayakkabı, elbise, çorap ve iç çamaşır ihtiyaçlarını karşıladı.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Yetimler Vakfı gönüllülerinden Mehmet Emin Çağlı, "Yetimler Vakfı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda bayram öncesi yetim çocukları giyindirmesini yaptık. Hayırseverlerin desteğiyle 400 yetim çocuğa elbise giyindirmesini yapacağız. Giyindirme çalışmamız 3 gün boyunca sabahtan akşama kadar devam edecektir. Giyindirme projesinin içeriğinde; kazak, pantolon, ayakkabı, gömlek, iç çamaşır ve çorap olmak üzere giyindirme alanımızın içerisindedir. Rabbim hayırseverlerin yaptığı yardımlarından dolayı onlardan razı olsun." şeklinde konuştu.

Ramazan Bayramı öncesinde bayramlık giysilerine kavuşmanın sevinci yaşayan çocuklar ve aileleri hayırseverlere ve Yetimler Vakfına teşekkür etti. (İLKHA)

Editör: Haber Merkezi