İSTANBUL - Kan ve zulümle iktidara gelen ve aynı yolla iktidarlarını sürdürenler, normal yolla gelenlere göre çok kısa ömürlü olmuşlardır.
Saray sosyetesinin ısrarlı baskıları sonunda Hz. Yahya Aleyhisselam'ı önce zindana attıran ve sonra mübarek başını kestirerek şehid eden Kral Herod yönetimi bu zulmünün ardından ancak beş yıl iktidarda kalabilmiştir.
İçerisinde bulunduğumuz günler Hüseyni günlerdir. Bu ümmetin kıyamete kadar asla unutamayacağı büyük bir zulmün ve cinayetin işlendiği günlerdir.
Hz. Hüseyin ve aile efradını zalimce şehid edenler, bu vahşetlerinden sonra ancak yetmiş yıl iktidarda kalabilmişler, daha sonra yıkılıp defolmuşlardır.
Evet, Emeviler toplam doksan yıl hüküm sürmüşler, özellikle Kerbela vahşetinden sonra yetmiş yıl yaşayabilmişlerdir.
Tarihteki diğer medeniyetlerle kıyaslandığında bu müddet çok kısa bir müddettir. Bir insanın ömrü kadardır.
Tarihçiler Emevilerin yıkılış sebepleri için bir çok maddeler sıralamışsa da, kendilerinin de itiraf ettikleri gibi, onları tarihten silen Kerbelâ vahşetidir.
Bugün patır patır yıkılmakta olan halkı Müslüman olan ülke yönetimlerine baktığınızda, her birinin bir yezid olduğunu göreceksiniz.
Her birinin Müslümanları katlederek iktidara geldiklerini ve aynı şekilde iktidarlarını sürdürdüklerini göreceksiniz.
Ve bunların iktidar sürelerinin hiç birisi bir insan ömrü kadar sürmemiş ve Allah'ın izniyle sürmeyecektir.
Sıradaki yezidler de beklesinler, kesinlikle kendilerine demektedir, tarihin çöplüğüne atılacaklar, daha da kötüsü, lanetle anılacaklardır.
Türkiye'de kurulan rejim de kuruluşunun hemen ardından yezidleşerek on binlerce masumun kanını akıtmıştır.
Kendisine rakip gördüğü herkesi birer birer yok ettikten sonra İslam'a ve Müslümanlara savaş açmış, dayattığı kafirce hayatı kabullenmeyen ne kadar İslam alimi varsa çeşitli yollarla katletmiştir.

Bu dayatmaya direnen Şeyh Said Hazretlerini, arkadaşlarını, akraba ve aşiretlerini, onunla uzaktan yakından alakası olmayan sayısız Müslüman'ı katletmiştir bu yezidî rejim.
Şeyh Said bahanesiyle Bingöl ve Genç ilçesi civarında yapılan katliamlar şimdi bir bir gün yüzüne çıkmak üzere
Dersim Katliamı zaten bütün gündemimizi işgal etmiş durumda.
Bekleyin, Zilan Katliamı bütün canlı belgeleriyle en baş gündem olacak.
Gelin şimdi Türkiye'de masumların kanları üzerine kurulan bu rejimin ömrünü masaya yatıralım.
Kimilerine göre 1950 yılında bu rejim bitmiştir, kimilerine göre Türkiye'de yönetim hâlâ yezîdî güçleri elinde.
Fakat gerçek olan bir şey vardır ki, söz konusu zalim ve katil güç odakları normal yollardan asla yönetime gelemeyeceklerdir.
Gerçi daha önce de normal yollardan iktidara gelememişler. İblisçe gelmişler ve Yezidçe sürdürmüşlerdi.
Geçtiğimiz günlerde Afganistan cephesinde işgalci güçlere karşı savaşan 21 Müslüman kardeşimizin toplu halde şehid edildiğini öğrendik. Rabbim şehadetlerini kabul buyursun.
Faşist kamplara ayrılmış durumdaki kendi ülkelerini terk ederek İslam davasının ne demek olduğunu gösteren bu kardeşlerimiz aynı zamanda geride kalanlara ulvi bir ders vermişlerdir.
Afganistan cephesinde baştan beri epeyce şehid verilmişti, fakat hiçbir zaman bu şekilde aynı anda yirmi bir şehid vermemiştik. Çok üzüldüm ve ağladım. Allah Teala şahadetlerini kabul buyursun, Afganistan'ın özgürlüğe kavuşmasına, işgal güçlerinden temizlenmesine vesile eylesin. (Mehmet Göktaş - Doğruhaber)






 

Editör: Haber Merkezi