05:24 Şanlıurfa

Şanlıurfa’da Köprülü kavşakta inşaat çukuruna devrilen araç, toprak taşımak için kullanılan kamyonun kasasına girdi. Kazada sürücü yaralandı.

01:25 Diyarbakır

Sur ilçesinde bulunan Keçi Burcu'nda bugün Kürt Dil Bayramı programının startı verilecek. Program kapsamında festivaller, dil atölyeleri, paneller ve yürüyüşler düzenlenecek.

8 saat önce Bismil

Diyarbakır, Batman, Mardin ve Van gibi bölge illerinde belediyelerin borçları tartışma konusu oldu. Peki Bismil Belediyesinin borcu ne kadar?

8 saat önce Diyarbakır

Türkiye yarından itibaren yeniden Arabistan ve Afrika'dan gelen çöl tozlarının etkisine giriyor.

8 saat önce Vefat Edenler

Kulp’ta vefat edenler; çevre köylerde ve şehir dışında yaşayıp vefat eden hemşerilerimiz, taziye yerleri ve vefat bilgileri...

9 saat önce Vefat Edenler

ÇINAR'da vefat edenler, köylerde ve şehir dışında yaşayıp vefat edenler, taziye yerleri ve vefat bilgileri...

9 saat önce Batman

Batman Valiliği, 13 yaşındaki çocuğu sokak ortasında tekme tokat döverek hastanelik eden zanlıya ev hapsi cezası verildiğini açıkladı.

9 saat önce Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Bismil - Batman karayolunda yolun bu noktasında geçen araçların lastikleri patlıyor, nedeni ise oldukça ilginç.

9 saat önce Bölge

Şırnak Valisi Cevdet Atay, ot toplamak için yaylaya çıkan ve bir daha haber alınamayan İsmet Bilir'i arama çalışmalarının sürdüğü bölgede yetkililerden bilgi aldı. Vali Atay, "Tek temennimiz kaybolan vatandaşımızı sağ salim bulup, ailesine kavuşturmak” dedi.

9 saat önce Diyarbakır

Diyarbakır ve ilçelerinde vefat eden hemşerilerimiz, taziye yerleri ve vefat bilgileri... Tüm vefat edenlere, Yüce Allah'tan (Celle Celâluhû) rahmet; kederli aile ve yakınlarına sabr-ı cemil ve başsağlığı dileriz.