13:15 Diyarbakır

Türk futbolu ve Diyarbakırspor'un efsane futbolcularından Baykul Tüysüz hayatını kaybetti.

13:12 Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştiriyor.

12:31 Analiz

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) yol durumu bültenine göre, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışında bazı değişiklikler yaşanıyor. Yolculuğa çıkmadan önce bu çalışmalardan haberdar olmak ve gerekli önlemleri almak önemli.

12:17 Güncel

Hatay'ın Defne ilçesinde, ölen bir köpekten alınan numunede kuduz virüsü tespit edilmesi üzerine, 2 mahalle karantinaya alındı. Yetkililer, bölgede aşılama ve kontrol çalışmaları başlattı.

11:54 Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı, lokanta, kafe gibi yiyecek ve içecek işletmelerinde uygulanan KDV oranlarını güncelledi.

11:52 Diyarbakır

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde 6 gündür kayıp olan ve ekipler tarafından aranan gencin cansız bedeni gölette bulundu.

11:48 Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı, "Türkiye Yüzyılı Maarif Model"i kamuoyuna sunarak eğitimde yepyeni bir sayfanın açılmasını sağladı. Yeni müfredat, gelecek eğitim yılından itibaren kademeli olarak tüm kademelerde uygulanacak ve öğrencilere daha nitelikli bir eğitim sunmayı amaçlıyor.

11:40 Bölge

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde kaçak avladıkları 8 keklikle yakalanan 2 kişiye 63 bin lira ceza kesildi.

11:18 Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son tahminlere göre Türkiye, önümüzdeki bir hafta boyunca yağışlı havanın etkisine girecek.

11:07 Bölge

Batman'ın Sason ilçesinde yüksek dağlarda yetişen ve birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen sîrim otu "zuzubak" otunun kilosu 5 bin liradan satılıyor.