Diyarbakır Stadyumu'nda düzenlenen programda, havai fişek gösterileri yapıldı. Kutlamalarda Xêro Abbas, Azad Bedran, Şiyar Berwari, Bajar, Pervin Chakar, Helim Omeri, Jehrmar ve DJ Ramazan Karakaş gibi sanatçılar sahne aldı.

Şampiyon Amedspor Kupasına Kavuştu 3

Amedspor'un kupa törenini düzenlediği Diyarbakır Stadyumu'ndaki kutlama programına on binlerce kişi akın etti. Kupa törenini bekleyen taraftarlar çalan müzikler eşliğinde eğlendi. Kutlamalar için stadyuma dev bir platform kuruldu.

Şampiyon Amedspor Kupasına Kavuştu 2

Kulüp başkanı Aziz Elaldı, programda yaptığı konuşmada, taraftarlara söz verdiklerini ve bunu yerine getirmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Şampiyon Amedspor Kupasına Kavuştu 5

Taraftarlar için yola çıktıklarını ifade eden Elaldı, "Onlar daha yücesine layıktır. Bu görevde kaldığımız sürece onlara layık olmaya çalışacağız. Bu yolda yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum." Dedi.

Şampiyon Amedspor Kupasına Kavuştu 4

Konuşmanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1, 2, ve 3. Lig'lerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından Elaldı, futbolcular ve teknik heyete şampiyonluk kupası verildi.

Şampiyon Amedspor Kupasına Kavuştu 7

Kupa verilirken havai fişek ve ışık gösterisi gerçekleştirildi.

Şampiyon Amedspor Kupasına Kavuştu 6

Şampiyon Amedspor Kupasına Kavuştu 8

Şampiyon Amedspor Kupasına Kavuştu 9

Kaynak: (Haber Merkezi)