25 Haziran tarihinde yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 25 Haziran tarihinde emekli olduktan sonra Diyarbakır’dan ayrılacak olan Vali Ali İhsan Su, kentteki son bayramını idrak edecek.

Vali Su, bayram mesajında, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının daha da pekiştiği bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğu yaşandığını belirtti.

Bayram vesilesiyle anne ve babalar, aile büyükleri, akraba ile komşuların ziyaret edilerek gönüllerinin alınması gerektiğini ifade eden Su, şunları kaydetti:

Diyarbakır Valisi Su'dan Bayram Mesajı 1

“Değerli Diyarbakırlı Hemşerilerim, sevgi, saygı ve dostluk duygularının en derin haliyle buluştuğu, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının daha da pekiştiği, bizleri bir millet olarak ayakta tutan inancımızın ve kültürümüzün en önemli simgelerinden olan bir Kurban Bayramı'na daha erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar hep beraber yaşanırsa sevinçler çoğalır, gönüller muhabbetle dolar. Bu itibarla, bayram vesilesiyle anne-babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek gönüllerini alalım. Kimsesiz, yaşlı ve yalnız olanları hatırlayarak bayramın bereketini beraber yaşayalım. Çevremizdeki şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya gelip, yetim ve öksüzlerimizi de bayram coşkusuna ortak ederek yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla bayramı idrak etmeye çalışalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, Diyarbakırlı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Kurban Bayramımız kutlu olsun.”

Kaynak: (Haber Merkezi)