Olay, 2 Ekim 2026 tarihinde Şehitkamil ilçesine bağlı Sam Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, 20 yaşındaki Ahmet Arda Reyhanlı’nın aracı, daha önceden aralarında husumet bulunduğu belirtilen T.E. ve C.M.C. tarafından durduruldu. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.
Yaşanan tartışma sırasında Ahmet Arda Reyhanlı, pompalı tüfekle vurularak ağır yaralandı. Silah sesleri ve yaşanan olay üzerine çevredeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.
6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Reyhanlı, ambulansla Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Gaziantep Şehir Hastanesi’ne sevk edilen genç, 6 gün boyunca tedavi altında tutuldu.
Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Ahmet Arda Reyhanlı yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden gencin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda gerçekleştirilen işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Reyhanlı’nın cenazesinin Yeşilkent Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
2 şüpheli tutuklandı
Saldırının ardından olay yerinden kaçan T.E. ve C.M.C., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheli, daha sonra nöbetçi hakimliğe sevk edildi. T.E. ve C.M.C., çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.





