Sultangazi’de gece saatlerinde bir gecekonduda çıkan yangında 7 kişi yanarak hayatını kaybetti. Zübeyde Hanim Mahallesi 1458 Sokak 8 numarada meydana gelen yangında yanan 7 kişinin cesedi olaydan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Çevre sakinleri evde oturan şahısların, ‘karayollarında işçi olarak çalışacağız’ diyerek evi 10 gün önce kiraladıklarını belirtti.

PASAPORTLARI ÇEKİM YAPAN GAZETCİLER BULDU
Yangın alanında çekim yapan gazeteciler, biri Hindistan uyruklu olmak üzere iki adet pasaport buldu. Bu arada polis ekipleri de yeniden yanan gecekonduya gelerek arama yaptı. Yanan gecekonduda pasaportlarla birlikte 6 adet cep telefonu da olduğu belirlendi.

CESETLER BANYODAN ÇIKARTILDI
Sultangazi’de 7 kişinin hayatını kaybettiği yangının görgü tanığı Bayram Bostancı, cesetlerin evin banyosundan çıkartıldığını iddia etti.Yangını gördükten sonra olay yerine gelen görgü tanığı, “İtfaiye ekipleri cesetleri içerden çıkararak kaldırıma dizdi. Bizleri bölgeye yaklaştırmadılar. İçerideki şahıslar yangın sırasında banyoya kaçmış. İtfaiye aracı ile cesetleri hastane morguna götürdüler.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi