AK Parti Bismil İlçe Başkanı Muzaffer Cengiz Özaydın, beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Bismil İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, ilçede devam eden hububat alım çalışmaları ile üreticilere sunulan hizmetler hakkında TMO Bismil İlçe Müdürü Mizbah İldeniz'den bilgi alındı. Görüşmede, alım süreçleri ve yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, üreticilerin talepleri ve tarımsal faaliyetler üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan AK Parti Bismil İlçe Başkanı Muzaffer Cengiz Özaydın, misafirperverliğinden dolayı TMO Bismil İlçe Müdürü Mizbah İldeniz'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Özaydın, üreticilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, tarımın ve çiftçilerin sorunlarını yakından takip etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.





