BİSMİL’DE SEÇİM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimleri manifestosunu açıklaması ve AK Parti aday tanıtım toplantısının ardından sahaya inen Ak parti Diyarbakır Bismil Kadın Belediye Başkan adayı Behiye Arslan, Bismil Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Cengiz Özaydın ve encümen adayları ile teşkilatlarımızla birlikte sahaya indik. Toplumun her kesimine ulaşıp, her şeyden önce onların dualarını alıp, rızalarını kazanmaya talibiz. Seçim çalışmalarımız çok yönlü devam ediyor. Çat kapı ev ziyaretleri  ve ev toplantıları yaparak vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinleyerek notlarımızı alıyoruz. Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerde onların görüşlerine başvuracağız.” diye konuştu.

I M G 3869I M G 3872
Gönül belediyeciliği hedefiyle yola çıktıklarının altını çizen Ak parti Bismil Belediye Başkan adayı Behiye Arslan, insan odaklı hizmet anlayışıyla Bismil kültür mirasına sahip çıkan, çevreci, ihtiyaçlara cevap veren, yeni projeler üretebilen, şehircilik uygulamalarıyla parmakla gösterilen bir ilçe konumuna getirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

I M G 3871I M G 3808

Arslan, Türkiye nüfusunun yarısını oluşturan kadınların, kalkınmada ve ekonomide yerlerini etkin şekilde ifade etmek istediklerini ifade ederek, "AK Parti, yıllardır yaptığı uygulamalarla hem kadın emeğini destekleme hem istihdam teşvikleriyle, pek çok uygulamayla aslında bunun çok önünü açtı. Bismil’de kadınlarla sürekli bir araya geliyoruz. Bismil kadınları çalışkandır. Kadınlarımız sorun ve önerilerin notları alıyoruz. Dedi. 
 

I M G 3796I M G 3805

Muhabir: Sedat Erdinç