Yapılan artışla beraber Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın aylık geliri 650 bin liraya çıktığı öğrenilirken, Pankobirlik Genel Müdürü Tolga Demirhan'ın aylık gelirinin de 300 bin liraya çıktığı belirtildi.

Tarımdanhaber.com’un haberine göre, Tarım Kredi Kooperatiflerinde merkez birim müdürlerine, daire başkanları, Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcıları ve kooperatif çalışanlarının maaşlarına yaklaşık yüzde 55 oranında zam yapılırken, kontrolör, bölge müdür, bölge müdür yardımcıları, müfettiş ve avukatların maaşlarına ise ortalama yüzde 40 oranında artış gerçekleştirildi.

Genel müdürün aylık geliri 650 bin lirayı buluyor

Tarım Kredi’de Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılarının maaşlarına yapılan yüzde 55 oranında yapılan artışın ardından Hüseyin Aydın’ın aylık geliri ikramiye ve teşvikle birlikte ortalama 300 bin liraya yükseldi. Gübretaş’tan aylık 18 bin lira ve İran/RAZİ’den alınan 10 bin Euro huzur hakkı ücreti ile birlikte Aydın’ın aylık gelirinin 650 bin liraya kadar çıktığı iddia edildi.

Pankobirlikte genel müdürün aylık geliri 300 bin lirayı buluyor

Aynı kaynağa göre, Pankobirlik’te de Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılarının maaşlarına yüzde 55’in üstünde zam yapıldı. Yapılan zamla beraber Pankobirlik Genel Müdürü Tolga Demirhan’ın aylık geliri yaklaşık 180 bin lira olurken, bir ay tek, bir ay çift maaş uygulamasından dolayı aylık geliri ortalama olarak 300 bin lirayı buluyor. Pankobirlik'te Genel Müdürün lojman kirasının da Genel Müdürlük tarafından karşılandığı iddia edildi.

Kaynak: Tarımdan Haber