TFF 2. Lig Kırmızı grupta lider olan ve ligin ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluğun en büyük favorisi konumuna gelen Amedspor, ligin 32. Haftasında kendi evinde 24 Erzincanspor ile karşı karıya geldi. İlk yarısının golsüz tamamlandığı karşılaşmayı 4-1’lik skorla kazanan lider Amed, şampiyonluk yolundaki en keskin virajlardan birisini daha kayıpsız atlattı.

Amedspor’a gol atan pişman oluyor

İlk yarısının golsüz sona erdiği mücadelede ilk gol 58. Dakikada Kubilay Yılmaz’dan geldi. Bu skorlar 0-1 öne geçen konuk ekip 24 Erzincanspor’un gol sevinci kursağında kaldı.

Amedspor 17 dakikada 3 gol attı, rakip neye uğradığını şaşırdı

Golden 2 dakika sonra sahneye çıkan Mert Çapar skoru 1-1’e getirdi.

Henüz golün sevincini yaşayan konuk ekip 24 Erzincanspor kalesinde gördüğü beraberlik golünün şokunu atlatamadan 65. Dakikada bu kez Berk İsmail Ünsal’ın golü geldi. Tribünleri dolduran taraftarlarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip, bu golle 2-1 öne geçti.

Yine Çekdar, yine mükemmel gol

77. dakikada sahneye çıkan takımın 10 numarası Çekdar Orhan, kaydettiği mükemmel golle Amedspor’u 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

Ceza yayı önünde Berk İsmail Ünsal ile verkaça giren Çekdar, sol ayağıyla yerden çok sert ve düzgün bir vuruşla köşeyi buldu 3-1.

Maçta son sözü 90+4. Dakikada Veli Çetin söyledi.

Geçtiğimiz hafta Etimesgut deplasmanında 5. Dakikada yediği gol sonrasında rakibine 4 gol atan Amedspor, bu hafta da ilk yarısı golsüz sona eren maçta 58. Dakikada 0-1 geriye düştükten sonra rakibine yine 4 gol attı. Bu durum “Amedspor’a gol atan pişman oluyor” yorumlarına neden oldu.

30 bin kişilik Amed tribünleri 90 dakika boyunca susmadı

Tribünleri tıka basa dolduran lider Amedspor’un taraftarları 90 dakika boyunca durmadan takımını destekledi. Amedspor’un attığı goller sonrası adeta coşan tribünler maçın keyfini doyasıya çıkardı.

Maç sonunda futbolcular halay çekti

Maçın ardından orta sahada toplanan Amedsporlu futbolcular halay çekerek galibiyeti ve liderliği kutladılar.

Muhabir: (Kamuran Turgay)