TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan ve son haftalarda aldığı galibiyetler ile şampiyonluk konusunda oldukça iddialı bir konuma gelen Amedspor, ligin 30. Haftasında kendi evinde Arnavutköy Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Amedspor, Bu Hafta Da Rakibine Acımadı 3

Rakibin 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Diyarbakır ekibi, puanını 62’ye yükselterek liderliğini sürdürdü.

Amedspor rakibi karşısında ilk golünü penaltı atışı ile buldu. 9’uncu dakikada Amedspor’un kazandığı penaltıyı, Uğur Adem Gezer gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Amedspor’un ikinci golü 32’inci dakikada Mert Çapar’dan geldi. Mert, takını 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. Konuk ekip Arnavutköy’ün ilk ve tek golünü 40’ıncı dakikada Cerem Talha Dinçer kaydetti. Bu skorla konuk takım farkı bire indirirken Maçın ilk yarısı 2-1 Amed üstünlüğü ile sona erdi.

Amedspor, Bu Hafta Da Rakibine Acımadı 2

İkinci yarıda Amedspor şov

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Amedspor 53’üncü dakikada Berk İsmail Ünsal’ın golü ile aradaki farkı yeniden ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 67’inci dakikasında sahneye çıkan Çekdar Orhan, skoru 4-1’e getirdi. Uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan Mert Çapar son noktayı koydu. Amedspor kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde rakibini 5-1 yenerek, 3 puanı aldı ve 62 puanla liderliğini sürdürdü.

Lider Amedspor, gelecek hafta deplasmanda Etimesgut Belediyesporla karşılşacak.

Amedspor, Bu Hafta Da Rakibine Acımadı 1

Amedspor'un rakibinde puan kaybı!

Amedspor’un rakiplerinden Kastamonu 1966 deplasmanda Düzcespor’u 1-0 mağlup ederek puanını 61’e yükseltti ve lideri takibini sürdürdü.

Deplasmanda Sarıyer ile golsüz berabere kalan Iğdır FK ise kan kaybetmeye devam ediyor. Bu beraberlikle puanını 56’ya yükselten Iğdır FK, lider Amedspor’un 6 puan gerisinde kaldı.

Amedspor, Bu Hafta Da Rakibine Acımadı 4

Muhabir: (Kamuran Turgay)