Mali zorluklarla karşı karşıya kalan Bursaspor, icra durumuna düştü. İlan.gov.tr'de yer alan icra ilanlarına göre, Bursaspor'a ait taşınmazlar satışa çıkarıldı.

Amed SK Taraftar sayfası Twitter X Platformu üzerinden, Bursaspor'un taşınmazlarının satışa çıkarılması ile ilgili yaptığı paylaşımda, "Bursaspor'un satılması ile ilgili 5 kuruş eder mi?" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Başlıksız (4)-1

Amedspor ile Bursaspor arasındaki neden kavga çıkmıştı?

Bursaspor-Amedspor Maçı: Gerginlik Tavan Yaptı!

5 Mart Pazar günü Bursa'da oynanan Bursaspor-Amedspor maçı, gerginlik ve üzücü olaylarla gölgelendi. Maç öncesi ve esnasında Amedsporlu futbolculara hem sözlü hem de fiziksel saldırılar gerçekleşti.

Amedspor'a Saldırılar ve Tepkiler

Bursaspor tribünlerinde 90'lı yıllarda faili meçhul cinayetlerle özdeşleşen "Beyaz Toros" pankartı açıldı ve ırkçı tezahüratlar yapıldı. Amedsporlu futbolculara sahaya yabancı maddeler atıldı. Bu olaylar Amedspor Kulüp Başkanı Yıldırım ve birçok yorumcudan tepki aldı. Yıldırım ve bazı yorumcular, TFF'yi gerginliğe rağmen iki takımı aynı gruba alarak "bombanın fitilini ateşlemekle" suçladı.

312Jnbhgjhg231231231

Bursaspor'a Ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Bursaspor'a 9 maç seyircisiz oynama ve 326 bin TL para cezası verildi. Bursaspor bu cezaya Twitter X hesabından tepki göstererek, "Bu ceza bize değil, tüm takımların vatansever taraftarlarına verilmiştir" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Özgür Ağar