TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yolunda iddialı olan ve ligin 2. Yarısında oynadığı son 5 maçta da yenilgi yüzü göremeyen Amedspor, ligin 25. Haftasında evinde Ege Temsilcisi Uşakspor’u ağırladı.

Maçta oldukça etkili bir futbol ortaya koyan Diyarbakır ekibi, rakibini 8-0 gibi tarihe geçen bir skorla mağlup ederek ligde 2. Sıraya yükseldi.

Amedspor Gol Olup Yağdı 8 (1)

Amedspor, Berk İsmail Ünsal’ın golleriyle 2-0 öne geçti

Maça oldukça etkili başlayan ev sahibi takım 7. Dakikada Berk İsmail Ünsal’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra tekrar sahneye çıkan Berk İsmail takımını 2-0’lık üstünlüğe taşıdı.

Amedspor Gol Olup Yağdı 8 (3)

Yeni transfer Çekdar Orhan durdurulamıyor

Amedspor’un devre arasında Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor'dan transfer ettiği Çekdar Orhan bu maça da damgasını vurdu.

Amedspor Gol Olup Yağdı 8 (2)

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Amedspor 54. Dakikada Çekdar Orhan’ın golüyle skoru 3-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra Çekdar Orhan bir kez daha meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 4-0’lık üstünlüğe taşıdı.

Yeni transferler damga vurdu

Amedspor’un yeni transferleri Çekdar Orhan ve Yakal Taylan 2’şer golle maça damga vurdular.  Maçın 63 ve 88. Dakikalarında 2 kez sahneye çıkan Amedspor'un yeni transferi Yakal Taylan, diğer yeni transfer Çekdar Orhan ile birlikte maçın yıldızı oldu.

Amedspor’un diğer gollerini 80. Dakikada Veli Çetin ve 90+2. Dakikada Mert Çapar kaydetti.

G G Dh I Zr X M A Aqlb K

Amedspor’un rakipleri yenişemedi

Amedspor’un grubunda lider olan Iğdır FK, deplasmanda li,gde 2. Sırada bulunan Kastamonuspor 1966 ile karşılaştı. Maçın 64. Dakikasında Oğuz Yılmaz’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Iğdır ekibi, 86. Dakikada Abdülaziz Solmaz’ın golüne engel olamadı.

Maç 1-1’lik beraberlikle sona erirken haftanın kazananı olan Amedspor hem ikinci sıraya yükseldi hem de lide Iğdır FK ile puan farkını 2’ye indirdi.

Minik Amedspor Taraftarı

Muhabir: (Özgür Ağar)