TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır temsilcisi Amedspor, deplasmanda Isparta 32spor’la karşı karşıya geldi.

Amedspor ilk yarıda fişi çekti

Amedspor, Liderlik Koltuğunu Sevdi 1

Maça etkili başlayan konuk ekip Amedspor, 32. Dakikada Berk İsmail Ünsal’ın kaydettiği kafa golü ile karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Etkili oyununu golden sonra da sürdüren yeşil-kırmızı-beyazlı ekip Çekdar Orhan’ın asistinde Berk İsmail Ünsal’ın vuruşu ile 2-0 öne geçti. İlkyarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ataklar sonuçsuz kaldı

Karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi takım daha etkili ve atak bir oyun sergilese de istediği golü bulamadı. İki takımında atakları ikinci yarıda sonuçsuz kalırken Amedspor zorlu Isparta deplasmanını kayıpsız atlattı. Diyarbakır ekibi bu galibiyetle bu hafta da liderliğini sürdürdü.

Amedspor, Liderlik Koltuğunu Sevdi 3

Iğdır FK yenildi, Kastamonuspor takibini sürdürdü!

Amedspor'un gurubundaki rakiplerinden Amedspor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Kastamonuspor 1966 Sarıyerspor karşısında 1-0 kazanırken Iğdır FK ise kendi saha ve seyircisi önünde Denizlispor’a 3-0 mağlup olarak lider Amedspor’un 4 puan, Kastamonuspor 1966’nın ise 3 puan gerisinde kaldı.

Lider Amedspor 59 puana yükselirken ikinci sıradaki Kastamonuspor 1966, 58 puanla takibini sürdürdü. 3. Sıradaki Iğdır FK ise 55 puanda kaldı.

Amedspor, Liderlik Koltuğunu Sevdi 2

Amedspor, Pazar günü Arnavutköy Belediye Spor ile karşılaşacak

Lider Amedspor, ligin 30. Haftasında kendi evinde Arnavutköy Belediye Spor ile karşılaşacak. Kastamonuspor 1966, Düzcespor deplasmanına, Iğdır FK ise Sarıyer deplasmanına konuk olacak. Tüm maçlar Pazar günü saat 14:00’da başlayacak.

Amedspor, Liderlik Koltuğunu Sevdi 4

Editör: Kamuran Turgay