Real Madrid'de ilk 11'de sahaya çıkan ve iki gol atan Arda Güler, en az dakikada en fazla gol atan futbolcu olarak tarihe geçti.

La Liga'da haftanın en heyecanlı karşılaşmasında milli futbolcu Arda Güler, bu sezon 4. kez ilk 11'de yer aldı.

İlk yarıda takımının ilk ve son gollerini atan 19 yaşındaki Arda Güler, bu sezon La Liga'daki toplam gol sayısını 6'ya çıkararak Real Madrid tarihinde en az dakikada en fazla gol atan oyuncu unvanını elde etti.

Arda, ligde şu ana kadar toplam 373 dakika oynadı.

İspanyol basınında Arda Güler hakkında yapılan yorumlarda, "Aman Allah'ım nereden çıktı bu Türk. Arda Güler tam bir skandal." ifadesi dikkat çekti.

La Liga'da ikinci kez bir maçın tamamında sahada kalan Arda ile ilgili yapılan tek eleştiri ise "Topu biraz daha erken ayağından çıkarmasını öğrenmesi gerekiyor. Topla çok oynuyor ancak takım arkadaşları hızlı paslar istiyor." oldu.

İspanyol basını, Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin şampiyonluğun garantilenmesinin ardından Villarreal maçında "yedek takımı" sahaya sürdüğünü ve Jude Bellingham, Vinicius Junior, Toni Kroos, Eduardo Camavinga, Rodrygo Goes, Dani Carvajal gibi futbolcularını yedekte başlattığını yazdı.

Kaynak: (Haber Merkezi)