Adaylarının aktif bir şekilde çalıştığını vurgulayan Babacan, bütçe kısıtlamalarına rağmen partisinin sesini duyurabilmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti.

"31 Mart'a kadar durmak yok"

Babacan, "31 Mart'a kadar durmak yok" diyerek seçim çalışmalarının tempolu bir şekilde devam edeceğini belirtti. Ülke için birlikte çalışacaklarını ve vatandaşların refahı için çaba göstereceklerini dile getirdi. Ramazanın manevi atmosferine de vurgu yaparak, dualarını sundu ve vatandaşların birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışacaklarına inandığını ifade etti.

DEVA Partisi Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Kerimoğlu da programda konuşarak seçim öncesi hedeflerini ve çalışmalarını paylaştı.

"Çocuklarımıza zengin ve özgür bir Türkiye bırakacağız"

Babacan, "Sofralarımız büyüsün, bereketli günlerine kavuşsun diye il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle çalışacağız. İnşallah, bu günleri hep birlikte, dayanışma içinde, çözüm üreterek, siyaset üreterek, çalışarak atlatacağız. Çocuklarımıza zengin ve özgür bir Türkiye bırakacağız." ifadelerini kullandı.

Babacan, "Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Tüm bu duygular içerisinde ramazanınızı tekrar tebrik ediyor, bir kez daha soframızı büyüttüğünüz için teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA