Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar, Eski Tarım Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ile Suna Kepolu Ataman ve İl Başkanı Mehmet Reşit Ocak, bazı programlara katılmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Bismil ilçesine geldiler.

Bismil’de Çarpışan 2 Araç Metrelerce Sürüklendi 1

Bismil ilçesinde Ak Parti Bismil Belediye Başkan Adayı Behiye Arslan’ın seçim bürosunu ziyaret eden Bakan Bayraktar, ardından Özgürlük Bulvarı’nda esnafları ziyaret etti. Bakan Bayraktar, buradan da Kanaat Önderleri Buluşması iftar programına katılma üzere hareket etti.

Bismil’de Çarpışan 2 Araç Metrelerce Sürüklendi 3

Bakan Bayraktar’ın konvoyuna öncülük eden araç kaza yaptı

Kaza bugün saat 18:00 sıralarında Seyrantepe Mahallesi Barış Bulvarındaki ilk kavşakta meydana geldi.

Sanayi Mahallesinde yapılacak iftar programına gitmek üzere yola çıkan Bakan Alparslan Bayraktar’ın konvoyuna öncülük eden polisleri taşıyan araç, hemen önünde seyir halinde olan ve kavşağa kontrolsüz giren otomobil ile çarpıştı.

Bismil’de Çarpışan 2 Araç Metrelerce Sürüklendi 6

Metrelerce sürüklenen 2 araç yolcu durağına çarparak durabildi

Çarpışmanın ardından 2 araç da metrelerce sürüklendi. Bakan Bayraktar’ın konvoyuna öncülük eden pikap önüne aldığı otomobili metrelerce sürüklerken 2 araç da kaldırımda bulunan yolcu otobüs durağına çarparak durabildi.

Bismil’de Çarpışan 2 Araç Metrelerce Sürüklendi 8

Kazada 3 kişi yaralandı

Korkunç kazada pikapta bulunan 2 polis memuru ve otomobilde bulunan 1 vatandaş olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Bismil Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldığı belirtildi.

Bismil’de Çarpışan 2 Araç Metrelerce Sürüklendi 7

Bismil’de Çarpışan 2 Araç Metrelerce Sürüklendi 4

Bismil’de Çarpışan 2 Araç Metrelerce Sürüklendi 2

Bismil’de Çarpışan 2 Araç Metrelerce Sürüklendi 1

Muhabir: (Murat Tanrıkulu)