Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Diyarbakır İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. 

Mardin'den Diyarbakır'a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, AK Parti Diyarbakır İlçe Aday Tanıtım toplantısında vatandaşlar ve AK Partililerle biraraya geldi.

IŞIKHAN'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:

Işıkhan, "Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı biliyorsunuz, Türkiye Yüzyılı önemli bir yoldadır. Bu hedefimizin en önemli taşı Büyükşehirlerimizdeki kadrolarımızdan geçmektedir. Diyarbakır'ın insanı büyük bir cevherdir yeter ki kendisini değerlendirecek ellerle buluşsun! O el de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır." ifadelerini kullandı.

Işıkhan: "Diyarbakır'ın toprağı da, insanı da su gibi azizdir"

Işıkhan, "Gerçek Belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir. Diyarbakır'ımız artık terörle ve yıkımla değil olması gerektiği gibi başarısı, güzelliği ile hakettiği şekilde anılıyor. Burada özellikle hanım kardeşlerimize sesleniyorum, Evlatlarınızı terörün elinden aldığınız gibi toprakların yönetimine de sahip çıkacağınıza eminiz.

Diyarbakır'ın annelerine güveniyoruz. Diyarbakır'ı köklerinden koparamayacaksınız. Türkiye Yüzyılı şehirlerimizin öncüsü Diyarbakır olacaktır. Diyarbakır'ı gerçek belediyecilikle buluşturacağız." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ