Batman'da HÜDA PAR öncülüğünde, STK'ların da desteklediği bir etkinlik kapsamında yağmura rağmen yüzlerce kişi "Şehrimizde Uyuşturucu İstemiyoruz" temasıyla bir araya gelerek bir yürüyüş düzenledi.

Bu yürüyüşte "Batman'da uyuşturucu istemiyoruz", "Batman el ele maddeyi engelle", "Batman uyuma mahallene sahip çık" gibi sloganlar atılarak uyuşturucu tehlikesine dikkat çekildi.

HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve birçok STK temsilcisi de katıldı

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı'nın eşi Betül Ramanlı ile birlikte yürüyüşe katılması, vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Yürüyüşe ayrıca HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve birçok STK temsilcisi de katıldı.

Yürüyüş, Atatürk Parkı önünde başlayıp Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önüne kadar devam etti. Burada yapılan konuşmalarda uyuşturucuyla mücadele edilmesi ve gençlere sahip çıkılması vurgulandı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, konuşmasında uyuşturucuyla mücadele edeceklerini ve gençlere sahip çıkacaklarını belirtti. Ayrıca, yetkililere güvenlerinin olduğunu ancak artık kendi işlerini kendilerinin yapacaklarını ifade etti.

"31 Mart'tan sonra belediye eliyle bu şer güçlere haddini bildireceğiz"

Ramanlı ayrıca, "31 Mart'tan sonra belediye eliyle bu şer güçlere haddini bildireceğiz" diyerek, uyuşturucuyla mücadelede kararlı olduklarını ve gençleri bu illetten kurtarana kadar mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı. mücadelede toplumun birlik ve dayanışma içinde olduğunu gösteren önemli bir adımdır.

Kaynak: İLKHA