Etkinliklerin ilki, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın katılımıyla Gültepe Mahallesi Su Parkı'nda başladı. Ramanlı burada yaptığı konuşmada, gençlere ahlaklı ve iyi bireyler olmaları çağrısında bulundu.

Yemek ikramlarının yanı sıra, ödüllü penaltı atışları, masa tenisi, satranç, dart gibi yarışmalarda gençler birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Kazananlara çeşitli ödüller verildi.

Etkinliğin devam ettiği Karabağ Parkı'nda ise gençler, canlı ilahi dinletisi eşliğinde Filistin bayraklı uçurtmalar uçurarak eğlendi.

Programa katılan gençler, çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla etkinlik sonunda parkta çöp topladı.

Etkinlik sonrası açıklama yapan Milletvekili Ramanlı, "Gençlik Kollarımızın organize ettiği Bahar Etkinlikleri kapsamında Gültepe Su Parkı'nda gençlerle bir araya geldik. Gençlerimize, ahlaklı olmalarını ve iyilikten vazgeçmemelerini tavsiye ettim. Bu güzel etkinliği düzenleyen Burak Demir ve ekibine teşekkür ederim," dedi.

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir de, "Gençlerimizin gündelik hayatta yaşadığı kaygı ve sıkıntıları hafifletmek için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Katılım beklediğimizden de yüksek oldu, bu da gençlerin bu tür etkinliklere ne kadar ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Gelecek dönemde de bu tür etkinliklerimiz devam edecek," şeklinde konuştu.

Kaynak: (İLKHA)