31 Mart 2024 tarihinde yapılacak belediye ve mahalli seçimler için partilerin çalışmaları devam ediyor. Seçimlere 60 günden daha az bir zaman kalırken HÜDA PAR’ın Bismil adayı halk ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Bismil Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Devam Ediyor 1

HÜDA PAR’ın Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, partisi tarafından belediye başkan adayı olarak açıklandığı 10 Ocak tarihinden bu yana çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bismil Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Devam Ediyor 3

Parti binasında sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve çok sayıda vatandaş, Bilmez’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. HÜDA PAR adayı Bilmez, halk ile buluşarak HÜDA PAR’ın plan, proje ve vaatlerini anlatmaya devam ediyor. Bilmez, halkın talep, istek, görüş ve önerilerini de dinleyerek not alıyor.

Bismil Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Devam Ediyor 2

HÜDA PAR’ın Adayı Bilmez, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Yoğun çalışma programını sürdüren HÜDA PAR’ın Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, dün Altıok Mahallesinde esnaflar ile bir araya geldi. Bilmez, esnaflara HÜDA PAR’ın parti programı ve vaatlerinin yanı sıra, Bismil’de belediye seçimlerinin kazanılması halinde yapılmasını planladıkları projelerini anlattı.

Bismil Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Devam Ediyor 4

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bilmez;

“Bugün esnaf ziyaretleri kapsamında Altıok mahallesi esnaflarını ziyaret edip, esnaflarımızın sorun ve taleplerini dinledik.

HÜDA PAR Belediyeciliğinde Esnaflarımız’ın yüzünü güldürmeye söz verdik.” İfadelerini kullandı.

Bismil Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Devam Ediyor 7

“Şehrin maddi yapısıyla birlikte manevi yapısını da takviye edeceğiz”

Bilmez ayrıca şunları ifade etti;

Bismil Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Devam Ediyor 6

“Halkın malını çalmayacağız. Halkımıza yalan söylemeyeceğiz. Halka hizmeti hakka hizmet olarak göreceğiz. Sıkılmadık el, dinlenmedik söz bırakmayacağız. Şehrin maddi yapısıyla birlikte manevi yapısını da takviye edeceğiz.”

Bismil Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Devam Ediyor 8

Bismil Belediye Başkan Adayı Çalışmalarına Devam Ediyor 9

Muhabir: (Kamuran Turgay)