Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yıllardır vatandaşların en çok şikayet ettiği konuların başında mezbahane ve hayvan pazarının olmaması geliyor.

Bismil Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre ekipler, ilçede mezbahane ve hayvan pazarı yapımı için çalışmalara başladı.

Eş başkan Güven Tanrıkulu incelemelerde bulundu

Bismil’de En Önemli 2 Eksik 1

İlçe merkezi Karaköprü mevkiinde Mezbahane ve hayvan pazarı yapımı için tahsis edilen 24 dönümlük alanda incelemelerde bulunan Bismil Belediye Eş başkanı Güven Tanrıkulu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçenin en önemli sorunlarından biri olan mezbahane ve hayvan pazarı için çalışmalarını hızlandıracaklarını belirten Tanrıkulu, aciliyet arz eden halkın tüm sorunlarına bir an önce çözüm bulmak için çalışacaklarını açıkladı.

Bismil’de En Önemli 2 Eksik 2

“En yakın zamanda halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz”

8 yıldır 120 bin nüfusa sahip ilçede mezbahane ve hayvan pazarı olmadığını belirten Tanrıkulu, “İlçenin bu sorununu çözmek için belediyemiz tarafından tahsis edilen 24 dönümlük arazi üzerinde yapmayı planladığımız mezbahane ve hayvan pazarını en yakın zamanda halkımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımıza hız verdik.” dedi.

Bismil’de En Önemli 2 Eksik 3

Muhabir: (Murat Tanrıkulu)